r
r
r

 

 

ACCOMMODATIE bij het atelier Tipografia Sperimentale
Voor degenen die privé de workshops willen volgen en meerdere dagen gebruik willen maken van het atelier Tipografia Sperimentale biedt Agnes een bijzondere accommodatie: een tweepersoons appartement voorzien van alle comfort, uitgebreide keuken, schitterend uitzicht, terras, omheinde tuin van 2000 m2 met een groot zwembad. Dit appartement bevindt zich vlakbij het atelier Tipografia Sperimentale.

Het beschikt over een keuken met uitgebreide inventaris (incl. oven, magnetron), een open eetkeuken, een gezellige zithoek, badkamer met walk'in douche, een ruime slaapkamer met toegang tot eigen terras in de tuin/boomgaard. In de tuin van 2000m2 kunt u gebruik maken van het zwembad en in het seizoen van al het goeds dat de boomgaard te bieden heeft: vijgen, walnoten, kersen, olijven. Zowel voor als achter kunt u genieten van de schaduw of de zon, maar vooral van het voortreffelijke uitzicht. De tuin/boomgaard is geheel omsloten en biedt alle privacy. In de wintermaanden geeft de authentieke haard knusse gezelligheid en warmte (overigens zijn alle ruimtes uitgerust met centrale verwarming) De woning bevindt zich aan het eind -of begin, het is maar hoe je Casamaggiore binnenrijdt...- van het dorp, naast de oude kerk, in een doodlopend straatje. De dagelijkse levensbehoeften zijn te verkrijgen in Pozzuolo, twee kilometer noordwaarts. Het authentieke vestingstadje Castiglione de Lago ligt op 8 kilometer afstand. Hier bevinden zich ook de grote supermarkten, goede restaurants en het strand.

Zie voor uitgebreide beschrijving http://www.casamaggiore.nl

 

GROEPSACCOMMODATIE nabij het atelier Tipografia Sperimentale
Groepen verwijzen wij graag naar onze 'overburen'. Op loopafstand van Tipografia Sperimentale biedt de fam. van Asten in hun historische Podere San Lorenzo acht 2-persoonskamers verdeeld over 2 verdiepingen. Alle kamers zijn voorzien van boxspring bedden, elke kamer heeft een eigen badkamer. De kamers beschikken verder over CV, telefoon, intercom, minibar en een safe.

m

m

m

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tipografia Sperimentale
Agnes den Hartogh
Via Frattavecchia - Casamaggiore 11
06061 Castiglione del Lago (PG)

'Agnes' workshop was very interesting. My normal work is small scale in pen and ink and very often quite detailed - so using these printing techniques I was well out of my comfort zone - but Agnes was always helpful and enthusiastic. I would thoroughly recommend it especially if you're looking to try out something totally new or different to what you've done before.!'
Rowland Jones (more>>)

" Wat zo leuk is aan al die experimentele druktechnieken: alles gaat terug naar het basisprincipe van de dingen die ik als kind ooit wel eens heb gedaan: met de platte kant van een potlood een stuiver 'overtrekken', met een aardappel en een gevaarlijk scherp mesje een stempel maken... Met de middelen, materialen en mogelijkheden die Agnes me heeft aangereikt, ben ik op een heel andere manier en heel veelzijdig weer aan de slag gegaan en voort gaan borduren op die principes uit mijn kindertijd. Het is onvoorstelbaar wat er met zoveel verschillende materialen allemaal mogelijk is!"
(cursist, 54 jaar)